Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Birim Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

03.10.2022 tarih, 10:30’da Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hikmet Asutay başkanlığında Akreditasyon birim kalite komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kalite komisyonu tarafınca yapılması gereken görev ve sorumluluklar görüşüldü. Toplantıdaki tüm öğretim üyeleri ile birlikte: yıllık çalışma takvimlerinin hazırlanması, mezun öğrenci izlenmesi, öğrenci merkezli eğitim çalışmalarının teşviki, yeni kayıt yapan öğrencilere yönelik oryantasyon yapılması, iyileştirme çalışmaları ve PUKÖ döngülerini kapatmaya yönelik uygulama önerileri gibi hususlar ele alınmıştır. Alınan kararlar sonrası toplantı öneri ve dilekler ile sonlandırıldı.

Bu içerik 03.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 333 kez okundu.