ALMANCA ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MATERYAL SERGİSİ

Almanca öğretmenliği 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından Almanca Dil Becerileri Öğretimi 1 dersi ile Almanca Materyal Tasarımı dersleri sürecinde oluşturulan sınıf içi çalışmaları ders Hocaları Dr. Çağlayan Karaoğlu Bircan sorumluluğunda dönem sonu etkinliği kapsamında sergilenecektir.
Sergi, öğrencilerimizin Almanca Dil Becerileri öğretimi için hazırladıkları çok çeşitli ve renkli materyallerden oluşmaktadır. Öğrencilerimiz sergide materyallerini, tasarımlarını ve derse uyarlanışlarını ilgili misafirlere Almanca ve/veya Türkçe olarak tarif edeceklerdir.
Açılışımız, 27 Aralık 2022 Salı günü saat 14.00’te Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu Fuaye Alanında başlayıp saat 16.30’a kadar devam edecektir.

Katılımız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Bu içerik 22.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 243 kez okundu.