Araş. Gör. Rahim Şentürk TESOL Türkiye METASIG Etkinliğine Katıldı

Alman Dili Eğitimi öğretim elemanı Araş. Gör. Rahim Şentürk, Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Sınav Hazırlama ve Değerlendirme Koordinatörlüğü ve TESOL Türkiye METASIG iş birliği ile 2-3 Aralık 2022 Cuma ve Cumartesi günlerinde TESOL Türkiye kurumunun alt gruplarından biri olan “METASIG” (Measurement-Evaluation-Testing-Assessment Special Interest Group) Ölçme-Değerlendirme Özel İlgi Grubu’nun “An Overview of Assessing Language Use” adlı etkinliğe katıldı.

Tüm grup ve atölye çalışmalalarının da yer aldığı aktivitelere katılan Rahim Şentürk aynı zamanda Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen meslektaşları ile birbirleriyle tanışma, fikir paylaşımında bulunma ve ağ kurma faaliyetlerinde bulunmuştur. Foruma başarıyla aktif bir şekilde katılan Rahim Şentürk'e Katılım Sertifikası verilmişitr.

ResimResim
Bu içerik 05.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 93 kez okundu.